Menu
Reply
niccot
  • 7
  • 0
  • 0
Tuning in
1,415 Views
Message 1 of 15
Flag for a moderator

C423

I have 2 x V6 tivo boxes, I am unable to connect between the 2 even though they are both have a good network service (96%). We have the hub in modem mode and have 2 x asus routers. One by the hub and one upstairs. Any advice how to resolve it please?

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 32.63K
  • 2.01K
  • 4.46K
Alessandro Volta
1,413 Views
Message 2 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

How are you connecting the TiVo boxes?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
niccot
  • 7
  • 0
  • 0
Tuning in
1,409 Views
Message 3 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

1 x Tivo is hardwired and 1 x is on WiFi currently. Previously they were both hard wired and we had the same error code, when the engineer came out he advised to keep the upstairs one on WiFi.

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 32.63K
  • 2.01K
  • 4.46K
Alessandro Volta
1,405 Views
Message 4 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

They usually have to be on the same physical network.

Have you made sure they have IP addresses in the same subnet assigned to them?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
niccot
  • 7
  • 0
  • 0
Tuning in
1,399 Views
Message 5 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

Yes they are both on the same IP as the router. It looks like the issue is the DNS is showing the gateway (the routers IP). Is there a way to set the DNS on the tivo box?

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 32.63K
  • 2.01K
  • 4.46K
Alessandro Volta
1,392 Views
Message 6 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

What DNS have you specified on the router?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
japitts
  • 17.24K
  • 2.25K
  • 3.97K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,391 Views
Message 7 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

@niccot 

I've moved your post to the V6 section of the board.

Can the V6 use OnDemand services ok? That's a good way of testing the V6's connection to the hub.

Has this always been a problem, or has it just started?

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
niccot
  • 7
  • 0
  • 0
Tuning in
1,381 Views
Message 8 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

yes both tivo boxes have access too all demand functions, apps and recordings. They have good connectivity, the on WiFi 95% 216 Mbps

0 Kudos
Reply
niccot
  • 7
  • 0
  • 0
Tuning in
1,379 Views
Message 9 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

The issue started 3 weeks ago

0 Kudos
Reply
niccot
  • 7
  • 0
  • 0
Tuning in
1,377 Views
Message 10 of 15
Flag for a moderator

Re: C423

it's set to 194.168.4.100

0 Kudos
Reply