Menu
Reply
Aoneill2604
  • 1
  • 0
  • 0
Just joined
252 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

No sound

I recently had my mini TV360 set up in my second room. There is no sound whatsoever coming from the TV. It’s connected via HDMI.

ive tried resetting the box, changing the hdmi cable, checking and changing audio settings and moving the box upstairs- nothing seems to work. The TV has sound through other cables and I used to have this TV cabled into my main TV360 box and it worked fine. Help please!

0 Kudos
Reply
newapollo
  • 12.04K
  • 1.62K
  • 3.66K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
233 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: No sound

Hi Aoneill2604,

Have you tried swapping the 360's around to see if the issue follows the box?

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali


I don't work for Virgin Media.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge. Learn more

Problem solved? Click to mark as a Helpful Answer, or use Kudos to say thanks

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules
0 Kudos
Reply
KeithLeonard
  • 467
  • 49
  • 98
Fibre optic
219 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: No sound

I know it seems daft, have you checked that you haven't accidently switched on themute button?

0 Kudos
Reply
Akua_A
  • 3.36K
  • 80
  • 218
Forum Team
Forum Team
176 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: No sound

Hi @Aoneill2604,

 

Welcome to our community forums and thank you for your first post.

 

Sorry to hear about your lack of sound on the mini box. Have you tried the great advice give by both @newapollo and @KeithLeonard? Does the issue persist?

 

Please get back to me when you can.

 

Thanks,

Akua_A
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply