Menu
Reply
lumatrix
  • 62
  • 0
  • 2
Dialled in
1,003 Views
Message 1 of 19
Flag for a moderator

360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

Just discovered after latest 360 'upgrade' that it is a major bug. The 'top' verbal command and entering a '1' in the prog listing no longer works.  THIS IS  A MAJOR PAIN. Tried resetting and I have two 360 boxes and it is on both.

Virgin PLEASE FIX THIS ASAP. It makes a nonsense of your claim to have 'squashed several bugs' - you have introduced a new and infuriating MAJOR BUG.

lumatrix
newapollo
  • 10.61K
  • 1.45K
  • 3.14K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
976 Views
Message 2 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

Hi lumatrix,

I had  the same issue, I thought it may be my accent.🤣

I solved it by changing the batteries.

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali


I don't work for Virgin Media.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge. Learn more

Problem solved? Click to mark as a Helpful Answer, or use Kudos to say thanks

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules
0 Kudos
Reply
roy247
  • 2.05K
  • 147
  • 472
Problem sorter
961 Views
Message 3 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

Need to know what version software you are on so we can be sure.

Some people are now receiving 4.32 while other people are just receiving 4.31.

 

 

0 Kudos
Reply
Swf
  • 321
  • 3
  • 32
Fibre optic
929 Views
Message 4 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

New set up have 4.31 and I have the same.  It changed last few days 

 

0 Kudos
Reply
thrice
  • 182
  • 8
  • 66
Superfast
894 Views
Message 5 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

I encountered this problem with the 4.31 update. It was really annoying and I started a thread on this forum. It wasn't there with version 4.30. I'm pleased to say that the fault is no longer there with the 4.32 update and the guide works as it should.

roy247
  • 2.05K
  • 147
  • 472
Problem sorter
871 Views
Message 6 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

I have 4.31 and don't have a problem, both 1 and Top take me to the top of the guide, but I did do a factory reset to trigger the upgrade to 4.31 maybe this is the difference.

 

0 Kudos
Reply
newapollo
  • 10.61K
  • 1.45K
  • 3.14K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
834 Views
Message 7 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

My upgrade to 4.31 was automatic a few days ago. I had issues with saying "top" before that, but new batteries solved it, so I don't feel it's anything to do with the version number, or a bug

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali


I don't work for Virgin Media.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge. Learn more

Problem solved? Click to mark as a Helpful Answer, or use Kudos to say thanks

The do's and don'ts. Keep the community welcoming for all. Follow the house rules
0 Kudos
Reply
Swf
  • 321
  • 3
  • 32
Fibre optic
804 Views
Message 8 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

Pressing 1 works in all channels list

but not In

my channels list.   Hope I get  the next update soon as a few odd things going on now 

0 Kudos
Reply
Martin_N
  • 7.19K
  • 304
  • 455
Forum Team
Forum Team
739 Views
Message 9 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!

Hi lumatrix,

 

Thank you for your post and welcome to the community. 

 

I'm very sorry to hear about the issue you're having with your remote. 

 

Have you been able to try changing the batteries as suggested by newapollo?

 

Please do let us know if you require any further assistance. 

 

^Martin

0 Kudos
Reply
Swf
  • 321
  • 3
  • 32
Fibre optic
736 Views
Message 10 of 19
Flag for a moderator

Re: 360 BUGS IMPORTANT BUG REPORT!


@Martin_N wrote:

Hi lumatrix,

 

Thank you for your post and welcome to the community. 

 

I'm very sorry to hear about the issue you're having with your remote. 

 

Have you been able to try changing the batteries as suggested by newapollo?

 

Please do let us know if you require any further assistance. 

 

^Martin


I have the same issue  it was OK intill a few days ago. The remote is only a week old.   Its a software issue. When saying top it hears top. When pressing 1 it shows the number 1.   Do I need to start a new thread it's the same issue?

 

In my channels bouquet it doesn't work

But in all channels bouquet it  works

0 Kudos
Reply