Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
110 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

No data connection after inserting new SIM

After inserting my new SIM on Monday, calls and texts seem to be working but I don't have a mobile data connection.  Any idea what the problem may be?  There's an exclamation mark next to the signal strength indicator on the phone, but I'm not sure what that means.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 21.09K
  • 2.27K
  • 4.19K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
105 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: No data connection after inserting new SIM

Make sure your data settings are right

https://community.virginmedia.com/t5/Virgin-Mobile/New-Purple-Virgin-Mobile-SIM-and-need-the-APN-set...
**********************************
I work for Virgin Media - but all opinions posted here are my own
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
91 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: No data connection after inserting new SIM

This all looks hugely complicated and fragile.  Why don't the default settings just work with the new Vodafone-based SIM as they did with the previous EE-based SIM for the past several years?  I've found "Access point names" in the settings, but it just says "Access Point Name settings are not available for this user" when I select it.

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 7.59K
  • 458
  • 479
Forum Team
Forum Team
28 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: No data connection after inserting new SIM

Hi Mfg, 

Thanks for your post and welcome to our community. 

Very sorry you're not able to use data and for the delay in getting back in touch, we have been busier than usual. 

Have you been able to get this sorted by following the APN settings yet? 

If not then please let us know and we'll do what we can to assist. 

Thanks. 

Emma_C - Forum Team
0 Kudos
Reply