Menu
Reply
Jay1974
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
289 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

New sim not working

Hello. I need some help please.

I put my new sim into a brand new sim free Nokia 1.3 and I have no service or data. My number is [MOD EDIT: PERSONAL INFORMATION REMOVED]

Kind regards 

Jay lonsdale

[MOD EDIT: Personal and private information has been removed from this post. Please do not post personal or private information in your public posts. Please review the Forum Guidelines]

 

0 Kudos
Reply
Zak_M
  • 5.02K
  • 280
  • 472
Forum Team
Forum Team
163 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: New sim not working

Good afternoon @Jay1974 

 

Welcome to the forums and thank you for taking the time to post, 

 

I am sorry to hear that you have had some issues with your service on your mobile. 

 

Are you able to let us know if this has now been resolved? If not we most defiantly can look further into this for you? 

 

Kind regards,

Zak_M 

0 Kudos
Reply
Jay1974
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
158 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: New sim not working

Hi thank you for getting in touch. I still have the problem. If you can help it would be very helpful. 

0 Kudos
Reply
Zak_M
  • 5.02K
  • 280
  • 472
Forum Team
Forum Team
155 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: New sim not working

No problem at all @Jay1974

 

We will need to pass DPA to gain some account information. 

 

Please keep your eye on the purple envelope on the top right of the screen. 

 

Kind regards,

Zak_M

0 Kudos
Reply
Zak_M
  • 5.02K
  • 280
  • 472
Forum Team
Forum Team
145 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: New sim not working

Thank you for confirming that information over PM. 

 

Please can you confirm when did you receive the sim? 

 

Kind regards,

Zak_M

0 Kudos
Reply