Menu
Reply
cestrian
  • 11
  • 0
  • 0
Tuning in
1,275 Views
Message 1 of 11
Flag for a moderator

tivo ethernet connection

Tivo ethernet connection not working, error code c230. router working fine other than ethernet.

Hub router port lights not on

looked on internet and performed a port loop test to check power and lead integrity (lights came on so ok there)

Still no internet connection to tivo.

Please advise

0 Kudos
Reply
Ernie_C
  • 18.18K
  • 1.98K
  • 4.41K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,252 Views
Message 2 of 11
Flag for a moderator

Re: tivo ethernet connection

Assuming you mean TiVo and not V6, TiVo does not use your broadband for its internet connection. It has its own and it is that that has failed.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
David_Bn
  • 4.37K
  • 202
  • 350
Forum Team
Forum Team
1,195 Views
Message 3 of 11
Flag for a moderator

Re: tivo ethernet connection

Good Afternoon cestrian,

 

Thanks for your post on our Community Forums!

 

Sorry to hear of your connection issues with the Tivo box - using an Ethernet connection.

 

Can you tell me if you've been able to connect to the hub with a different device via Ethernet? Have you also been able to make a change to the Ethernet cable to see of that may be the issue? 

 

Kindest regards,

 

David_Bn

 

 

0 Kudos
Reply
cestrian
  • 11
  • 0
  • 0
Tuning in
1,166 Views
Message 4 of 11
Flag for a moderator

Re: tivo ethernet connection

The service appears to have resumed.

0 Kudos
Reply
Lisa_CC
  • 3.77K
  • 232
  • 370
Moderator
Moderator
1,134 Views
Message 5 of 11
Flag for a moderator

Re: tivo ethernet connection

Happy to hear it's working for you and thanks for popping back to update us. Please monitor it and let us know if you have anymore issues with it.

 

Thanks,

 

Lisa

0 Kudos
Reply
cestrian
  • 11
  • 0
  • 0
Tuning in
1,102 Views
Message 6 of 11
Flag for a moderator

Re: tivo ethernet connection

Yes, the port lights are out again and can't connect tivo via ethernet, exactly the same situation as my earlier post.

Advice please

0 Kudos
Reply
cestrian
  • 11
  • 0
  • 0
Tuning in
1,097 Views
Message 7 of 11
Flag for a moderator

hub port not working

Tivo ethernet connection

Tivo ethernet connection not working, error code c230. router working fine other than ethernet.

Hub router port lights not on

looked on internet and performed a port loop test to check power and lead integrity (lights came on so ok there)

Still no internet connection to tivo.

Please advise

0 Kudos
Reply
nodrogd
  • 16.2K
  • 1.88K
  • 3.83K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
1,058 Views
Message 8 of 11
Flag for a moderator

Re: hub port not working

THREADS MERGED - Please do not post multiple threads on the same issue.

Virgin BB TV Landline. Freeview/Freesat HD, Virgin Mobile, Tesco Mobile. Cable customer since 1993

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
LittleMick73
  • 4.8K
  • 501
  • 822
Superstar
1,009 Views
Message 9 of 11
Flag for a moderator

Re: tivo ethernet connection

You have already been informed that the older tivo doesn't need an internet connection as it has its own built in internet receiver
0 Kudos
Reply
Emily_G
  • 4.56K
  • 195
  • 267
Forum Team
Forum Team
963 Views
Message 10 of 11
Flag for a moderator

Re: tivo ethernet connection

Thank you for the update Cestrian.

 

I'll pop you over a private message as it does sound like a replacement box may be needed.

 

Please respond to this by going to the purple envelope in the top right of your screen.


Thank you, Emily.

0 Kudos
Reply