Menu
Reply
  • 65
  • 1
  • 5
tankstage
Dialled in
733 Views
Message 1 of 30
Flag for a moderator

"Manage my TiVo" site not working

For the last couple of days I have not been able to use the "Manage My TiVo" site. It jusy keeps returning an "Oops...Something went wrong" banner. All links in the drop down menu (top right) do the same. Is it just me, or is it broken ?

0 Kudos
Reply
  • 34
  • 0
  • 3
hatfield
On our wavelength
713 Views
Message 2 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

Same here. I get 'oops!' message at url:  http://manage-virgintvgo.virginmedia.com/tivo/?code=7sC5mS

It has been like that for two days here too.

 

Chris H
0 Kudos
Reply
  • 40
  • 1
  • 3
Maincat
On our wavelength
673 Views
Message 3 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

I have the same issue.  Been at least 2 days now.  Any news about a fix?

0 Kudos
Reply
  • 7
  • 0
  • 0
Justthisguy
Tuning in
636 Views
Message 4 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

Same here - it's been like it for a few days
0 Kudos
Reply
  • 1.08K
  • 63
  • 74
Forum Team
Forum Team
607 Views
Message 5 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

Hi guys, 

 

Sorry you're all affected by this.

 

It's been brought to our attention and we're looking into it.

 

Very sorry for any inconvenience caused.

 

Thanks,

 

Alex_Rm

 

0 Kudos
Reply
  • 40
  • 1
  • 3
Maincat
On our wavelength
597 Views
Message 6 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

Thanks for the post Alex_RM.

Just to be clear, I'm not talking about the VM apps.  They work fine.  I'm talking about accessing the V6 via the web page using Chrome or Firefox (both latest versions) on a Windows 10 PC.  I was able to do this very easily and reliably until a few days ago.

 

Hope you can get a solution to this frustrating issue.

Regards,

Steve 

0 Kudos
Reply
  • 34
  • 0
  • 3
hatfield
On our wavelength
595 Views
Message 7 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

...or in my case a TiVo via Firefox or Safari on MacOS X or Internet Explorer on Windows 7. When I was tweeting to VM yesterday, Windows 10 was the only OS I couldn't try out so thanks for confirming that the issue exists across a wide range of OS and browsers.

Chris H
0 Kudos
Reply
  • 4.17K
  • 286
  • 240
Forum Team
Forum Team
570 Views
Message 8 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

Thanks all. 

It has been reported to the relevant team as we've tried it from here and we get the same error. 

We'll let you know once we have an update. 

Emma_C - Forum Team
0 Kudos
Reply
  • 40
  • 1
  • 3
Maincat
On our wavelength
563 Views
Message 9 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

Thanks for the post Emma_C.

Regards,

Steve

0 Kudos
Reply
  • 65
  • 1
  • 5
tankstage
Dialled in
502 Views
Message 10 of 30
Flag for a moderator

Re: "Manage my TiVo" site not working

Bumping this as its still not working.....
0 Kudos
Reply