Menu
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
Robert1961
Joining in
21,233 Views
Message 1 of 79
Flag for a moderator

error 7400

Hi i hope someone can help . I have just self installed a v6 in livingroom and moved tivo upstairs to replace v+ box but i am getting error 7400 . I have gone back to v+ box upstairs for now but would really like to use the tivo instead . when i initially called to upgrade to v6 i wasnt asked which box i wanted removed coz i would have said v+ so i could use the tivo upstairs instead . Please help .

0 Kudos
Reply
  • 2.19K
  • 321
  • 568
av-115
Problem sorter
22,589 Views
Message 2 of 79
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: error 7400

They've deactivated the TiVo instead of your V+. Ring up and use the "thinking of leaving us" option. Don't worry about the name it's just the Customer Service team. They'll be able to get this sorted out for you.

Let us know how you get on. 😀
--------------------------
TV: XL TV (V6 & V+ HD)
Broadband: VIVID 200
Phone: Talk Unlimited
0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
Robert1961
Joining in
21,210 Views
Message 3 of 79
Flag for a moderator

Re: error 7400

I'll ring them on Monday and let you know how i get on . Tyvm for your help 

0 Kudos
Reply
  • 11.49K
  • 502
  • 749
Forum Team (Retired) Josh_RW
Forum Team (Retired)
21,179 Views
Message 4 of 79
Flag for a moderator

Re: error 7400

Hi Robert1961,

 

Welcome to the Community!

 

I'm sorry to hear you've had trouble with your V6 box.

 

I've checked out your account and I can see the team have successfully sent a signal hit to your box to clear the error. Give us a shout if you need anything else.

 

All the best

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 3
  • 0
  • 0
Robert1961
Joining in
21,170 Views
Message 5 of 79
Flag for a moderator

Re: error 7400

Yes Josh all sorted was just wrong box deactivated was sorted in no time ☺

0 Kudos
Reply
  • 11.49K
  • 502
  • 749
Forum Team (Retired) Josh_RW
Forum Team (Retired)
20,968 Views
Message 6 of 79
Flag for a moderator

Re: error 7400

Hi Robert1961,

 

That's good to hear!

 

Pop back to the Community if you need anything else.

 

All the best

 

Josh


Tech fan? Have you read our Digital life blog yet? Check it out


0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Darkdays1
Joining in
20,921 Views
Message 7 of 79
Flag for a moderator

Re: error 7400

Hi,

I had a new v6 and self installed in my living room today. But I now have the error 7400 appear on my TiVo box in the bedroom. Are you able to help please?
0 Kudos
Reply
  • 2
  • 0
  • 0
Darkdays1
Joining in
20,913 Views
Message 8 of 79
Flag for a moderator

Re: error 7400

Hi,

I had a new v6 and self installed in my living room today. But I now have the error 7400 appear on my TiVo box in the bedroom. Are you able to help please?
0 Kudos
Reply
  • 9.51K
  • 397
  • 527
Forum Team (Retired) Rose_B
Forum Team (Retired)
20,845 Views
Message 9 of 79
Flag for a moderator

Re: error 7400

Hi Darkdays1,

 

Welcome to the community.

 

I have sent signals down to your TiVo® box so please reboot by the mains and let me know if you're still seeing this error code.

 

Speak soon

Rose
Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Meganralston3
Settling in
20,727 Views
Message 10 of 79
Flag for a moderator

Re: error 7400

Hi, i have just installed my tivo and i have error code 7400. Only chanels 1-5 are avaliable and says i must subscribe to these chanels. Please can you help?
0 Kudos
Reply