Menu
Reply
vji6697
  • 29
  • 0
  • 1
Tuning in
710 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

W02 Errors

We have been getting W02 errors in 2 of our 3 TiVo boxes the last few weeks.  Getting more frequent despite rebooting the boxes each time.  Nothing has been touched cablewise and the 3rd tivo is rock solid.

Service status showing no issues.

 

Any advice ?

0 Kudos
Reply
Spencer_A
  • 116
  • 18
  • 41
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
688 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: W02 Errors

Hello

If you could PM me over your account number and area ref code I'll have a look into this for you. W02 are errors with the signal coming to the box, it could be a faulty splitter possibly, let's take a look!

Here to help! I'm a technician helping out whilst working from home. Find out more





Why not try our text messaging service? It's a great way to get help with your services.

Just send your query to 07533051809 and we'll text you back.

We're open 8am - 8pm Monday to Friday, 8am - 5pm weekends.

If my post has helped you at all please mark it Helpful or give a Kudos, thanks!
vji6697
  • 29
  • 0
  • 1
Tuning in
669 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: W02 Errors

Hiya - PM Sent. Ta.
0 Kudos
Reply
vji6697
  • 29
  • 0
  • 1
Tuning in
561 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: W02 Errors

Not had an update since this was passed up to management - any chance of one please @Spencer_A ?
0 Kudos
Reply
vji6697
  • 29
  • 0
  • 1
Tuning in
519 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: W02 Errors

Hi support team - any update ?
0 Kudos
Reply
Martin_N
  • 5.28K
  • 222
  • 302
Forum Team
Forum Team
482 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: W02 Errors

Hi vji6697,

 

Our apologies you haven't had any further contact concerning this.

 

I will private message you concerning this. 

 

^Martin

0 Kudos
Reply