Menu
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
Lamtech
Joining in
201 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Tivo Box loss of Signal

Hello,

Over the past week or so our Tivo box has been exhibiting signal loss issues that has been progressively getting worse. It has nothing to do with the broadband connection as we also have an Amazon Prime Stick that works fine.

As of yesterday 07.11.18 it acts like:

  • Powered on and working for 25 minutes.
  • Then cut out to a black screen for 1 minute.
  • Back on for 5 minutes.
  • Off for 1 sec.
  • On for 1second.
  • Off for 2 minutes.
  • On for 1 minute.
  • Then continuously off and on for minutes/seconds at a time.

Sometimes the picture vanishes but sound remains other times both go altogether.

Any idea what could be causing this issue? It happens on all channels.

 

Thx

Lam

0 Kudos
Reply
  • 18.66K
  • 788
  • 1.16K
Forum Team (Retired) Craig_D
Forum Team (Retired)
101 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Tivo Box loss of Signal

Hi Lam

 

Welcome to the Virgin Media Community, I'm sorry for the problems you've been experiencing with your TV service recently. 

 

I've taken a closer look at this from our end and I'd like to arrange for someone to come and take a closer look, if you're still experiencing issues. 

 

I'll send you information regarding this in a private message, which you can view by clicking the envelope on the top right of this page.

 

Talk soon

Craig


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply