Menu
Reply
Highlighted
  • 10
  • 0
  • 0
Radgoate
Joining in
197 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

TiVo Box N27

Hello,

My TiVo box just suddenly started displaying errors, including N27 'Network Cable Unplugged'.

The cable is NOT unplugged - when it is, 2 red lights come on. When I plug it back in, they go out and a white light flashes whilst it tries to connect to the router.

Re-booting the router sometimes causes the TiVo to re-connect, but not always.

I've tried different ports on the router - no difference.

I suspect the router is at fault, as the reboot helps, but not certain.

What is the next step?

I'm loathe to ask for a new router if it isn't the cuplprit, and a new TiVo box would be a pain, as we'd lose all the recorded programmes.

0 Kudos
Reply
  • 491
  • 47
  • 99
Cueball99
Fibre optic
189 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: TiVo Box N27

It's nothing to do with your router, the Tivo has its own modem and it's losing connection to the network. The TiVo thinks it's been unplugged, but it hasn't, sou displays that message. It's a logical, rather than physical, issue.

This is either due to a network issue or a fault TiVo, either way call it in as a fault.

0 Kudos
Reply
  • 529
  • 17
  • 29
Forum Team
Forum Team
152 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: TiVo Box N27

Hi Radgoate,

 

Thank you for getting in touch via the Community Smiley Happy 

 

I would like to check on things from our side if that's okay?

I will pop you over a private message to grab some more details and we can go from there.

 

Thanks

 

Nat
0 Kudos
Reply
  • 10
  • 0
  • 0
Radgoate
Joining in
146 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: TiVo Box N27

Ok, ty

0 Kudos
Reply
  • 10
  • 0
  • 0
Radgoate
Joining in
71 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: TiVo Box N27

Sorry Cueball, but I have trouble accepting your answer... the error message is quite specific (if actually completely wrong)...2BA31AA6-2104-420F-BE69-3C062336F700.jpeg

 

0 Kudos
Reply