Menu
Reply
HelenIngham
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
212 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Sound but nothing else

Hi, this morning 6/7/21 woke up to sound only, no picture and box unresponsive to any command. Been working fine for several weeks up until this point. 150 says TV fault in the area but no one else locally seems to be experiencing the same problem. Anyone help?

0 Kudos
Reply
japitts
  • 12.28K
  • 1.7K
  • 2.65K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
193 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Sound but nothing else

Assuming your TiVo is connected to your TV using a single HDMI lead carrying your picture & sound - and that the correct input is selected on your TV - can you get any of the TiVo menus or TV guide on-screen?

Have you tried restarting your box? If necessary, try toggling the rocker switch on the back off/on.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Corey_C
  • 3.98K
  • 220
  • 335
Forum Team
Forum Team
132 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Sound but nothing else

Thanks for your post and welcome to the Community Forums, HelenIngham,


Sorry to hear that you have been having TV service issues. How has things been since your post?
I have run a remote diagnostic and have not been able to identify any issues with your TV connection.
We can also provide online broadband help here: https://www.virginmedia.com/help/services-support/tv
Let us know if you need any further help.


Cheers,
Corey C

0 Kudos
Reply