Menu
Reply
Doris1972
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
681 Views
Message 1 of 9
Flag for a moderator

Same as Re: On Demand

Hi,

 

I have the same issue, have reset/restarted the box and still no luck???

0 Kudos
Reply
nodrogd
  • 16.83K
  • 1.97K
  • 4.09K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
673 Views
Message 2 of 9
Flag for a moderator

Re: Same as Re: On Demand

I have created a new thread with your post, as its not a good idea to add to an old one that has already been resolved.

VM BB TV Landline PAYG mobile. Freeview/Freesat HD, Tesco Mobile. Customer since 1993

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
japitts
  • 12.31K
  • 1.7K
  • 2.65K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
659 Views
Message 3 of 9
Flag for a moderator

Re: Same as Re: On Demand

In which case @Doris1972 - could you explain the issue you have, what you've done so far to resolve it, and what equipment you have there. The more info you can give, the better help someone can probably offer 🙂

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Doris1972
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
646 Views
Message 4 of 9
Flag for a moderator

Re: Same as Re: On Demand

I cannot watch on demand, keeps saying, unavailable right now.

 

Rest box, turned it off and on.

 

No change

0 Kudos
Reply
japitts
  • 12.31K
  • 1.7K
  • 2.65K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
642 Views
Message 5 of 9
Flag for a moderator

Re: Same as Re: On Demand

Do you have a TiVo or a V6? If you're not sure, check here - if a V6, how is it connected to your homehub?

Are you getting any error messages that will help on error code help ?

Are you watching on a 4K UHD TV?

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Doris1972
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
591 Views
Message 6 of 9
Flag for a moderator

Re: Same as Re: On Demand

its a v6 box, just the messahe saying unavailable no codes.

0 Kudos
Reply
japitts
  • 12.31K
  • 1.7K
  • 2.65K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
583 Views
Message 7 of 9
Flag for a moderator

Re: Same as Re: On Demand

Are you watching on a 4K UHD TV?

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Doris1972
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
544 Views
Message 8 of 9
Flag for a moderator

Re: Same as Re: On Demand

no

0 Kudos
Reply
Natalie_L
  • 2.66K
  • 120
  • 231
Forum Team
Forum Team
391 Views
Message 9 of 9
Flag for a moderator

Re: Same as Re: On Demand

Hi Doris1972, 

 

Thank you for getting in touch and providing the information requested. 

 

Is the equipment connected to the Hub directly or via WiFi please?

 

For further information regarding issues with the OnDemand service please click here

 

Thanks 

Nat
0 Kudos
Reply