Menu
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 1
Joining in
331 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

No sound & poor picture

Hi, we have no sound coming through our TiVo box, we have followed all the online instructions and this has not solved the problem. The picture also has a purplish tinge to it with the Guide etc showing in a much smaller print. Do we need a new box?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.82K
  • 610
  • 832
Community elder
298 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: No sound & poor picture

Hi AndyL77,

A purplish screen and loss of sound is usually the result of a faulty HDMI connection.

Have you tried disconnecting and then reconnecting the HDMI lead, you should really turn the box off before recoonecting the lead.

You might also want to try another known working HDMI lead.

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 2
  • 0
  • 1
Joining in
290 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: No sound & poor picture

Thanks, just tried a new cable and a different HDMI port and so far so good. Thanks for your response. 

Highlighted
  • 3.82K
  • 610
  • 832
Community elder
288 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: No sound & poor picture

Thanks for the update AndyL77,

I'm pleased that worked for you, however any further issues just come back to the Community Forums and we'll try to help.

Stay safe and take care.

Dave

The Service you do for others is the rent you pay for your room here on Earth - Muhammad Ali
0 Kudos
Reply