Menu
Reply
strafft
  • 62
  • 0
  • 3
On our wavelength
894 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Port Forwarding problem - SuperHub 3

Hi all

Until recently (I can't put a definite date on it as long gaps between when I have used it previously) I have had a port forward set up (so I can access my NAS) and it has worked perfectly. However when I tried the other day it didn't work. A bit of digging and the IP address had changed. However when I now try to access using that IP I get time out errors. I've checked the rule and all seems to be in order as followspfwd.pnginfo.png

I did run Windows network diagnostics, and used canyouseeme as follows

wnd.pngcanyouseeme.png

Nothing has changed to my knowledge in anything else on the network or NAS, so I am really not sure why this is not working? Any thoughts gratefully received.

T

0 Kudos
Reply
legacy1
  • 17.08K
  • 732
  • 1.71K
Alessandro Volta
861 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Port Forwarding problem - SuperHub 3

Use the hub in modem mode and get a better router with 1Gb ports.

---------------------------------------------------------------
0 Kudos
Reply
sophist
  • 2.7K
  • 433
  • 742
Very Insightful Person
Very Insightful Person
852 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Port Forwarding problem - SuperHub 3

you're checking whether port 80 is open... but your port forward is for port 443...?

strafft
  • 62
  • 0
  • 3
On our wavelength
819 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Port Forwarding problem - SuperHub 3

Yes! Strange.... how did it ever work... anyway I changed and it works so thank you!

0 Kudos
Reply