Menu
Reply
Anonymous
Not applicable
543 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Hub 3.0 issue

Since latest update I'm having issues with my hub both in and out of modem mode. I am seeing alott of package loss to the point of if streaming netflix on one device all other devices struggle, tried to contact VM via Web chat and by phone but can't get to the right section with out chat ending or line going dead while on the phone, my partner herd a small pop come from hub 3 several days ago but still receiving BB just lots of package loss. 

0 Kudos
Reply
Tudor
  • 8.45K
  • 674
  • 1.51K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
529 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 issue

I’d guess at work being done on the CMTS or street cabinet. If the hub was faulty I would expect the graph would be the same all the way through. 


Tudor
There are 10 types of people: those who understand binary and those who don't and F people out of 10 who do not understand hexadecimal c1a2a285948293859940d9a49385a2
0 Kudos
Reply
Anonymous
Not applicable
317 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 issue

Its been happening again and I have checked service and says no faults or work. Going to try contact VM again and see what they say.

0 Kudos
Reply
spgray
  • 2.39K
  • 139
  • 339
Problem sorter
275 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Hub 3.0 issue

your BQM looks fine now (after 12am).

-----------------------------------------------------------

My Broadband Ping - spgray

0 Kudos
Reply