Menu
Reply
  • 3.05K
  • 20
  • 100
paperclip
Well-informed
1,009 Views
Message 1 of 17
Flag for a moderator

Forum Community Account

Can a moderator of this forum please look into my community account as I am unable to block users and send PM's? plus certain parts of the forum aren't responding like they did previously.
0 Kudos
Reply
  • 3.65K
  • 201
  • 608
chenks
Community elder
1,003 Views
Message 2 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account

you are able to send PMs
you sent two to me this morning before i added you to the ignore/block list.
  • 3.05K
  • 20
  • 100
paperclip
Well-informed
1,001 Views
Message 3 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account

I've already explained why that was possible so if you've ignored me then do likewise on the threads!
0 Kudos
Reply
  • 3.05K
  • 20
  • 100
paperclip
Well-informed
1,000 Views
Message 4 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account

So mods, please can you help?
0 Kudos
Reply
  • 1.27K
  • 36
  • 365
Moderator
Moderator
978 Views
Message 5 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account

Hi paperclip.

Could you please try clearing cookies and cache from your browser to see if this resolves the issue?

Thanks,

Mod Team

0 Kudos
Reply
  • 3.05K
  • 20
  • 100
paperclip
Well-informed
972 Views
Message 6 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account


@ModTeam wrote:

Hi paperclip.

Could you please try clearing cookies and cache from your browser to see if this resolves the issue?

Thanks,

Mod Team


Thanks but I've tried that previously and it occurs on laptop and mobile devices on all browser platforms. 

0 Kudos
Reply
  • 4.08K
  • 256
  • 1.28K
Sololobo
Community elder
955 Views
Message 7 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account

I'm getting the same issues, more or less, see my post in the Community Natter section headed Unable to search Usernames.

I don't believe it's personal to me (or you), just a snafu.




It's What I Do.
I Drink and I
Remember Things.
0 Kudos
Reply
  • 1.27K
  • 36
  • 365
Moderator
Moderator
986 Views
Message 8 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account

OK thank you for trying.

We are experiencing certain technical issues with the Community site at present which is impacting the performance of certain functions, so it does appear these issues will be linked to that.

We have raised these with the platform team for investigation. Sorry for the inconvenience this will be causing.

Thanks,

Mod Team

  • 3.05K
  • 20
  • 100
paperclip
Well-informed
968 Views
Message 9 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account


@Sololobo wrote:

I'm getting the same issues, more or less, see my post in the Community Natter section headed Unable to search Usernames.

I don't believe it's personal to me (or you), just a snafu.


Another user says his blocking still works which is strange as if it's an issue generally then I would have thought that the blocking error I mentioned earlier would have affected everyone, either that then chenks was tellin' porkies. 

0 Kudos
Reply
  • 3.05K
  • 20
  • 100
paperclip
Well-informed
967 Views
Message 10 of 17
Flag for a moderator

Re: Forum Community Account


@ModTeam wrote:

OK thank you for trying.

We are experiencing certain technical issues with the Community site at present which is impacting the performance of certain functions, so it does appear these issues will be linked to that.

We have raised these with the platform team for investigation. Sorry for the inconvenience this will be causing.

Thanks,

Mod Team


Appreciated. 👍

0 Kudos
Reply