Menu
Reply
  • 989
  • 46
  • 59
Forum Team
Forum Team
862 Views
Message 31 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

Hi Whizzer1987,

 

I'm happy to take a look at this to see if I can fix this issue.

 

Look out for the purple envelope in the top right hand corner for a PM from me,

 

David_Bn

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 3
navafzal
Tuning in
837 Views
Message 32 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

Hi Op,

Did you ever manage to get this sorted out.

I am having the same issue on my work PC too.

The normal virgin media browser/app works but as soon as I go to watch Sky sports, it links to the external sky sports player, and I get the same error message.

0 Kudos
Reply
  • 29
  • 0
  • 5
danjt1984
On our wavelength
833 Views
Message 33 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

Hi there. 

No update on this unfortunately. I asked for it to be escalated to engineering which is ongoing in the background. 

Might be worth asking for the same. 

0 Kudos
Reply
  • 645
  • 28
  • 51
Forum Team
Forum Team
791 Views
Message 34 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

Hi @navafzal

 

Can you tell us more information on your setup and what you have tried so far please.

 

- what PC Operating system you are using

- whether temporarily disabling antivirus/firewall still gives you the error

 

The information we have the better in case we have to report this to Sky after our own investigation.

 

Thanks,

 

Lisa_CC

0 Kudos
Reply
  • 1
  • 0
  • 0
bdoherty1888
Just joined
797 Views
Message 35 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

I'm having this exact problem as well. It seems like it's affected lots of people for months. It's part of the service I signed up for: why haven't Virgin and Sky got this sorted out between them yet?!

0 Kudos
Reply
  • 6
  • 0
  • 3
navafzal
Tuning in
766 Views
Message 36 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

Hi,
Sorry for the late reply.

Yes, using Windows 10, disabled antivirus and firewall, and had no luck.

Using Sky sports via Sky Go on the same computer with firewall and anti virus on doesn't seem to have an issue, its on with the Virgin Go app, the app itself works fine though, but when you go to the Sky Sports app, it doesn't work I'm afraid.
0 Kudos
Reply
  • 79
  • 2
  • 24
gav_hay
Dialled in
660 Views
Message 37 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

Can Virgin provide an update on this please as I am having the exact same problem.

I have tried removing and reinstalling the Sky Sports Player several times but to no avail. I have also tried disabling the Firewall and Anti-Virus but again to no avail.

For information, my laptop is running Windows 8.1.

0 Kudos
Reply
  • 29
  • 0
  • 5
danjt1984
On our wavelength
651 Views
Message 38 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

The most recent update I had was some questions from IT, who have asked me these questions before and who don't seem to be able to diagnose the issue. That was last weekend.

0 Kudos
Reply
  • 79
  • 2
  • 24
gav_hay
Dialled in
646 Views
Message 39 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000


@danjt1984 wrote:

The most recent update I had was some questions from IT, who have asked me these questions before and who don't seem to be able to diagnose the issue. That was last weekend.



Thanks for the update.

0 Kudos
Reply
  • 29
  • 0
  • 5
danjt1984
On our wavelength
462 Views
Message 40 of 56
Flag for a moderator

Re: Sky Sports Player error - CIE-2000

Unfortunately this has ground to a halt now and the private support I have been receiving has also dried up because they have had no updates either- I have had nothing concrete back in the best part of a month. This is obviously an issue affecting multiple people. Could this please be escalated?