Menu
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 1
Tuning in
390 Views
Message 1 of 11
Flag for a moderator

Not working

Tv go app on iOS 14.1 not working,, trying to sign in and keep getting ,,, oops service not available at the moment try again later

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 783
  • 39
  • 61
Forum Team
Forum Team
228 Views
Message 2 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

Hi there @amcnab1 

 

Thanks for your post and apologies for the delay in response. We have been very busy and doing all we can to get to each community post. 

 

I'm sorry to hear you've been having issues with watching TV Go. Are you still having these sign in issues today? If so, have you tried deleting the App and re-installing? 

 

Thanks, 

 

 

Hollie - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 1
Tuning in
219 Views
Message 3 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

Hi , tried uninstalling and password reset still nothing,,,keep getting,,,oops something went wrong try again later

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 783
  • 39
  • 61
Forum Team
Forum Team
198 Views
Message 4 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

Sorry to hear you're still having issues @amcnab1 

 

Are you able to pop here the full iOS version number and the version number of the App that you have installed please? 

 

Thanks, 

 

 

Hollie - Forum Team


New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 1
Tuning in
190 Views
Message 5 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

Hi iOS 14.1

app version 2.3.54

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 5
  • 0
  • 0
Tuning in
157 Views
Message 6 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

My IOS and app version are the same and I have the exact same problem.  

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 5
  • 0
  • 0
Tuning in
136 Views
Message 7 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

I was having the same problem but when I switched off the VPN I had on through my web shield it started working so switch off any VPN you have on.  

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.34K
  • 256
  • 331
Forum Team
Forum Team
86 Views
Message 8 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

Thanks for confirming the model number for us @amcnab1, that is the latest version of the app as well, so should have no problems connecting.

 

Have you been able to get back into the app since you last posted? If you are we can get this looked into further for.

 

If you would like me to investigate this further, please respond to my private message and we can get this looked into further.

 

Regards

Steven_L

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 3.34K
  • 256
  • 331
Forum Team
Forum Team
74 Views
Message 9 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

Hey @amcnab1,

 

Please could you try to log into the browser version of TV GO and let me know if that version works for you.

 

Regards

Steven_L

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 9
  • 0
  • 1
Tuning in
70 Views
Message 10 of 11
Flag for a moderator

Re: Not working

No

0 Kudos
Reply