Menu
Reply
Crockret
  • 1.04K
  • 80
  • 406
Knows their stuff
523 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

Log in issues since Saturday

Just like hundreds of other users, I haven't been able to use TV Go since Saturday. On any of the 3 devices I use (2 windows machines using Firefox as well as the Android app), the result is the same:

Oops, that hasn’t worked!

Please sign in with your main user account. Sub-accounts cannot sign in.
 
 
But, of course, I am using the main user account, which I can still use to log in to My Virgin Media. It's not a VM email address, in case that makes a difference. I can still use these credentials to log into Sky Sports, which streams perfectly, as does iPlayer in HD, and speed tests indicate the internet connection is perfectly good. I have updated the app, uninstalled & reinstalled it, no change.

Please help.
0 Kudos
Reply
Martin_N
  • 5.3K
  • 224
  • 302
Forum Team
Forum Team
455 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: Log in issues since Saturday

Hi Crockret,

 

Thank you for your post. I'm very sorry to hear about the issues you're having with Tv Go service. 

 

Can you confirm if this is affecting both app and web browser versions?

 

^Martin

0 Kudos
Reply
Crockret
  • 1.04K
  • 80
  • 406
Knows their stuff
452 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: Log in issues since Saturday

As already stated, it is affecting both app and web browser versions.

0 Kudos
Reply
Martin_N
  • 5.3K
  • 224
  • 302
Forum Team
Forum Team
446 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: Log in issues since Saturday

Thank you for that confirmation. 

 

Have you been able to try this on a web browser other that FireFox? Also have you been able to uninstall and reinstall the app?

 

^Martin

0 Kudos
Reply
Crockret
  • 1.04K
  • 80
  • 406
Knows their stuff
443 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: Log in issues since Saturday

As already explained, I have uninstalled and reinistalled the app. No change.

I just tried Chrome instead of Firefox. No change.

Are the web team bots or real people?

0 Kudos
Reply
Martin_N
  • 5.3K
  • 224
  • 302
Forum Team
Forum Team
440 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: Log in issues since Saturday

Thank you for that. 

 

If you are referring to myself I am a real person. 

 

What I will do is private message you so we can look into this further. 

 

^Martin

0 Kudos
Reply
Crockret
  • 1.04K
  • 80
  • 406
Knows their stuff
396 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: Log in issues since Saturday

Whatever you've done Martin, it hasn't worked.

0 Kudos
Reply
Emily_G
  • 4.78K
  • 207
  • 285
Forum Team
Forum Team
329 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: Log in issues since Saturday

This has since been raised to the team and resolved. 

 

Please let us know if you're still having any issues. 

 

Thanks, Emily.

0 Kudos
Reply