Menu
Reply
  • 15
  • 1
  • 1
ashtaglol
Tuning in
183 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

broadband

I pay for 100Mbps and I am getting about 10 Mbps. Calls to VM result in the usual response about position of hub, tightness of plugs etc.none of which are the problem. They have re-cabled my whole house and renewed all their cables.

At the last attempt in an effort to get me off the line they said I needed a new hub which they sent me (this is the 3rd one) and it makes no difference except that drop outs are now more frequent

Has anyone on this forum found that VM have any technical staff who have the faintest idea what they are doing?  How long does it take for them to realise their external network is at fault and fix it?

0 Kudos
Reply
  • 19.35K
  • 1.69K
  • 4.23K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
148 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: broadband

Would need to check the signal levels if could go to http://192.168.0.1 or if using modem mode http://192.168.100.1 clicking router status top right or bottom of page depending on hub [no need to login - depending on hub] and if could copy/paste the downstream, upstream, network log, don't worry about the formatting we can easily read it.. try and avoid using screen shots..

when your testing the speed is this via wired/wireless?, if it's wireless can you test it via wired helps rule out a lot of possibles

As a Very Insightful Person, I'm here to share my knowledge. I don't work for Virgin Media.

Click to learn more about VIP

Use Kudos to say thanks

 

Mark as Helpful Answer if I've helped

0 Kudos
Reply