Menu
Reply
Highlighted
  • 3
  • 0
  • 0
Just browsing
228 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Very slow speed on day 1 of 1 Gig BB

Shockingly slow speed. Max speed 400 Mbps instead of at least 1gb. Samknows speed test measures 1 Gig to router but slow to devices including hardwired PC. 

2 hour hold time for faults who then cut you off. No-one seems to care at VM. 

Help required. 

Tags (1)
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 1.69K
  • 103
  • 170
Forum Team
Forum Team
46 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Very slow speed on day 1 of 1 Gig BB

Hi Splatmud, 

thanks for using the forums to get this issue looked into with your broadband, I am sorry if its been causing you some frustration. 
Usually what we would ask you to do is just follow these links in order to try and resolve it before we have a look- 
Slow Speeds
Intermittent Issue
We may also ask you for a bit more information so we can understand your specific issue like have you checked your speed using our Speed test site here. If you can do the test on your hardwired PC/laptop and post a screenshot of your speed test result here it would be incredibly useful! We also might ask you to use a BMQ graph to gain more of an insight into your HUB's performance. We also may need to you reboot your HUB so that the data on the HUB's logs can reset, this helps the performance and also helps us identify any issues on our side. 

Please follow these tips and steps for me and I will try to help further 🙂

Thanks,

Megan_L

0 Kudos
Reply