Menu
Reply
Simon96
  • 1
  • 0
  • 0
Just joined
255 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Very slow WiFi and cable

Hello good evening, for the past few days my internet has been extremely slow Averaging around 40mgps meant to be getting 150. Ive done a speed test both with WiFi (on my phone) and cable (pc). 

I have tried to restart my router several times and done the factory reset but still no join. Have also ran a test on the kit though the app but that says there’s no issues. Please can someone help. Thank you 

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 2.54K
  • 189
  • 461
Trouble shooter
210 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Very slow WiFi and cable

Is that using wireless?

What happens if you use an ethernet cable?



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
Molly_G
  • 766
  • 39
  • 93
Forum Team
Forum Team
149 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Very slow WiFi and cable

Hi @Simon96,

 

Welcome to the forums and many thanks for your post. Sorry to hear you've been experiencing slow speeds recently! 

 

How have things been over the last few days - have you seen any improvement? 

 

If not, have you checked the Service Status Page to see if there are any known local issues that may be having an impact? We do also have a service phone line on 0800 561 0061 which may provide further info.

 

If you're still in need of further assistance, please let us know and we'd be happy to help 🙂 

 

Kind regards,

Molly_G
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply