Menu
Reply
SandTugBoat85
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
147 Views
Message 1 of 1
Flag for a moderator

Upgrade to M500 from M200 - Slow throughput & possible high power levels

Morning,

New SH3 arrvied yesterday to go with the upgrade to M500, disconnected the old SH2, connected the SH3 and that's when the issues started.

Speedtests with single device connected via ethernet:

Router mode: Download: 150-250 Upload: 5-35

Modem mode: Download: 180-284 Upload: 20-36

Currently in Modem Mode with my own router, DL: ~200 UL 36

Router has been in use with the SH2 for a few years and have always giving speedtest results of 200+ DL & 19+ UL. 

A little reading leads to be belive that the downstream powerlevels below are too high is this correct and anything I can do without spending hous trying to get through to customer service?

 

Channel Frequency (Hz) Power (dBmV) SNR (dB) Modulation Channel ID

147425000011.440256 qam9
241025000011.540256 qam1
341825000011.440256 qam2
442625000011.640256 qam3
543425000011.840256 qam4
644225000011.840256 qam5
745025000011.640256 qam6
845825000011.340256 qam7
946625000011.340256 qam8
1048225000011.440256 qam10
1149025000011.640256 qam11
1249825000011.640256 qam12
1350625000011.640256 qam13
1451425000011.440256 qam14
1552225000011.340256 qam15
1653025000011.540256 qam16
1753825000011.540256 qam17
1854625000011.440256 qam18
1955425000011.440256 qam19
205622500001140256 qam20
2157025000010.640256 qam21
2257825000010.540256 qam22
2358625000010.940256 qam23
2459425000010.640256 qam24

 

0 Kudos
Reply