Menu
Reply
Highlighted
  • 134
  • 2
  • 2
Dialled in
513 Views
Message 1 of 11
Flag for a moderator

Ultra slow speeds for 500

Hello,

I raised concerns a week or so ago and after talking with India speeds picked up. However, rather than getting around 500 I am only getting a pathetic 17.87 (see screenshots.) Last Sunday the router rebooted all by itself three times before settling down. I had assumed firmware update was being actioned by VM.

I have rebooted the VM router and connected directly into my PC and no change. I logged into my account to perform a test and during the test it runs to around 40% and then jumps to 100% and displays an error message (see screenshots.) I then got into the router and noticed on the Mac filtering every entry is duplicated (see screenshots.)

I now think the router itself is the main cause, so can an engineer visit and resolve the problem please?

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 134
  • 2
  • 2
Dialled in
510 Views
Message 2 of 11
Flag for a moderator

Re: Ultra slow speeds for 500

Cannot seem to attach screen shots 😞

 

 

 

  

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 46
  • 3
  • 26
Forum Team
Forum Team
504 Views
Message 3 of 11
Flag for a moderator

Re: Ultra slow speeds for 500

Hi,

Can you inbox me your mobile number and/or acc number so I can have a look at some details for you to diagnose the problem.

Cheers

Paul

Field Technician 71589

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 134
  • 2
  • 2
Dialled in
499 Views
Message 4 of 11
Flag for a moderator

Re: Ultra slow speeds for 500

Not trying to be funny but how do I know you are a Field Technician 71589?
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 46
  • 3
  • 26
Forum Team
Forum Team
491 Views
Message 5 of 11
Flag for a moderator

Re: Ultra slow speeds for 500

Hi,

 

Their are quite a few of us attempting to resolve faults this way due to the high call volumes and difficulty getting through too the call centre. I appreciate your concerns but I assure you I am just here to help.

Paul

Field Technician 71589

Highlighted
  • 360
  • 9
  • 40
Superfast
475 Views
Message 6 of 11
Flag for a moderator

Re: Ultra slow speeds for 500

Might be worth the forum team giving people some sort of flair / title if this is a legit thing
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 134
  • 2
  • 2
Dialled in
462 Views
Message 7 of 11
Flag for a moderator

Re: Ultra slow speeds for 500

Speed Check.pngMac Filtering.pngTest failure.png

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 134
  • 2
  • 2
Dialled in
438 Views
Message 8 of 11
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Ultra slow speeds for 500

Many thanks for Paul, Field Technician 71589. He managed to pinpoint the possible cause and he was right. I can confirm I am back on 537.39

Happy days again, and this post is now resolved 🙂

Highlighted
  • 4
  • 0
  • 0
Joining in
412 Views
Message 9 of 11
Flag for a moderator

Re: Ultra slow speeds for 500

erm... could you post what the solution was...? So those of us with similar sounding issues can try the same fix?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
409 Views
Message 10 of 11
Flag for a moderator

Re: Ultra slow speeds for 500

What was the cause?
0 Kudos
Reply