Menu
Reply
jv87
  • 11
  • 0
  • 0
Joining in
215 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

SLOW SPEED

 

I’m paying for 100 lol

F2AA1242-3B17-4B5E-AD4A-7B60D27CFD23.jpeg

 

 

505E7269-99F8-4956-9BA5-9AC54F33A79F.jpeg

FE75ABFB-4C97-4D50-84D5-4436A16F2A58.jpeg

 

0 Kudos
Reply
Christy_D
  • 1.06K
  • 144
  • 164
Forum Team
Forum Team
211 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: SLOW SPEED

Good Evening

Thanks for your post and welcome to the community

May I ask if you are running the speed tests wired or over wifi?

Thanks

Christy


Here to help! I'm a technician helping out whilst working from home. Find out more


0 Kudos
Reply
jv87
  • 11
  • 0
  • 0
Joining in
176 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: SLOW SPEED

It was WiFi 

0 Kudos
Reply
Andruser
  • 5.53K
  • 970
  • 2.28K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
140 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: SLOW SPEED

I suspect a broadband problem. Connect to the hub by clicking on this link http://192.168.0.1/  That should pull up the log in page for the hub.  But don't log in, just click on the link "Check router status"  That'll bring up a window with five tabs.  Open the Downstream tab.  Select all the text (Ctrl-A if using a keyboard), copy it (Ctrl-C), then paste it (Ctrl-V) into a reply here as text (not screenshots).  Post that, do the same for the Upstream and Network log.  You'll get an error message when you post the Network log, just click on "post" a second time.

Then we can check for any obvious problems with power, noise or error counts.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply