Menu
Reply
stobbsie
  • 54
  • 0
  • 4
On our wavelength
547 Views
Message 1 of 14
Flag for a moderator

Problem in my area support 0/10

 Virgin media no problems with my service run a status check oops problem in your area were aware of this customer support worthless it’s a flashback to the year and a half I had with these with 3 mbps @£75 a month it’s a disgrace and total ripoff and was threatened with charging me the remainder of the contract if I leave ...but wait I hve been with you more than my contract so I’m surely on a monthly basis now right  ? 

Oh no apparently I’m in one till march which I NEVER agreed to

821952DD-DBD6-434D-B027-CA3F723E4633.png

462769A2-29D9-45BB-B64A-47A394688C6E.png

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 28.8K
  • 1.76K
  • 3.76K
Alessandro Volta
536 Views
Message 2 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

What’s the question?


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 20.44K
  • 2.18K
  • 3.61K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
535 Views
Message 3 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

What happened in March? Did you change your package? Got different kit - Hub?TV box?
Is their anything in your online account statements that sheds light on it?

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
stobbsie
  • 54
  • 0
  • 4
On our wavelength
521 Views
Message 4 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

I did receive another router super hub 3 after Ethernet ports failed on my original but I defiantly didn’t sign up to another contract or was told I would be entered my main concern is that I called due to not having internet for 3 days then when it does  manage to stay on for a few minutes it’s  only between 0.5mbps to 1.8mbps before the hub restarts and when I phoned to make them aware as in my virgin it says broadband no known issues yet if I run a service status it says there is a problem in my area so when the agent/rep said to me I’d Be charged if I leave, yes I was annoyed as I’ve been through and heard all this with virgin before with over utilisation and contention ratio issues ...All I wanted to do was arrange an engineer 

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 28.8K
  • 1.76K
  • 3.76K
Alessandro Volta
498 Views
Message 5 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

Posting some stats would help.

Post back the Network, Upstream and Downstream logs from the hub admin pages 


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
stobbsie
  • 54
  • 0
  • 4
On our wavelength
494 Views
Message 6 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

I did add an image of speed and from the hub but still awaiting on image being  checked 

0 Kudos
Reply
stobbsie
  • 54
  • 0
  • 4
On our wavelength
466 Views
Message 7 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

Forgot to add but in the hub I get these warnings and lots of them RCS Partial Service;CM-MAC=**:**:**:**:**:**;CMTS-MAC=**:**:**:**:**:**;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;

0 Kudos
Reply
stobbsie
  • 54
  • 0
  • 4
On our wavelength
459 Views
Message 8 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

  •   9A76446C-F697-4DC2-9E62-574696B192C5.png6267ECDE-49DC-4AD8-8706-A2391AAC8521.pngBCF92E8A-2A61-4897-BD08-C57AFC0A14A5.pngA970AEAF-9640-468D-A0F8-B007C85075FE.pngNot sure if this is why u needed so il post what I have 06A0C81F-D8FD-448C-BD1F-CDCEDFB512EB.png
0 Kudos
Reply
Martin_N
  • 4.92K
  • 200
  • 276
Forum Team
Forum Team
343 Views
Message 9 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

Hi stobbsie,

 

Thank you for your post. I'm very sorry to hear about the issue you're having. 

 

I have taken a look on our side and I can see a reported a fault on your account. 

 

Here is the reference: F008171322. 

 

The estimated fix date is: 30 JUN 2020 15:00.

 

^Martin

0 Kudos
Reply
stobbsie
  • 54
  • 0
  • 4
On our wavelength
308 Views
Message 10 of 14
Flag for a moderator

Re: Problem in my area support 0/10

Thanks for the reply but the issue has now been fixed back to 200mbps although now  I do have another issue all consoles upstairs now are struggling to connect to WiFi which was never a problem before 

0 Kudos
Reply