Menu
Reply
rinakotian
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
373 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Poor speed

Hello,

I have been checking Broadband speed for a while now and despite paying for 500mbps we are regularly getting download speeds of 26  download and 6 upload on wifi which is much slower than it used to be.

Any explanations please? Need engineer visit to fix this . See Speedtest done today with results.

227FC783-1946-4E2C-A787-DD6BF87B98FD.png

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 29.06K
  • 2.9K
  • 5.48K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
360 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Poor speed

Can you check speeds on an ethernet cable connected device first and see what that gets

Then, can you do this...
______________

Post up your Hub/network connection details and someone will check to see if there is a problem there.  In your browser’s URL box type in http://192.168.0.1  (or http://192.168.100.1 - if in modem mode) and hit return. On the first page up [there should be no need to login if you have done so before unless you have the New Hub4 when you do] click on the “router status” icon/text at bottom-middle of first page up and then copy/paste as “Formatted Text” (not images) 3 FULL sets of data onto here – 2 pages from the Downstream, 2 from the Upstream, & the Network Logs page. Don't worry too much about the formatting it can be easily read & DON’T include personal data or MAC addresses - blank them out - if you copy/paste the data, the board software will do this for you (you may need to click the "submit" button again.

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply