Menu
Reply
kpaterson
  • 14
  • 0
  • 0
On our wavelength
650 Views
Message 1 of 8
Flag for a moderator

Poor Virgin 1gb -

Since moving to 1GB I have had nothing but issues / poor speeds.

It comes and goes so I presume  it's not a problem within my network.

Anyone experienced this? any help is appreciated 

kpaterson_0-1632815926101.png

 

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 32.27K
  • 3.17K
  • 6.12K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
609 Views
Message 2 of 8
Flag for a moderator

Re: Poor Virgin 1gb -

Ouch... not good.

Has this just stated since getting the Hub4?  Have you tried a pinhole reset?

Can you try this.....
______________________________

Post up your Hub/network connection details and someone will check to see if there is a problem there.  In your browser’s URL box type in http://192.168.0.1  (or http://192.168.100.1 - if in modem mode) and hit return. On the first page up if you have the New Hub4 then I think you need to login and navigate to the pages - and then just copy/paste the normal “Formatted Text” (not images) 3 FULL sets of data onto here – 2 pages from the Downstream, 2 from the Upstream, & the Network Logs page. Don't worry too much about the formatting it can be easily read & DON’T include personal data or MAC addresses - blank them out - if you copy/paste the data, the board software will do this for you (you may need to click the "submit" button again.


--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
kpaterson
  • 14
  • 0
  • 0
On our wavelength
570 Views
Message 3 of 8
Flag for a moderator

Re: Poor Virgin 1gb -

Its on and off, I'm reluctant to continually pin hole reset the router at any sign of drops as my hub is part of a larger network.

 

9APS, unifi etc 

 

0 Kudos
Reply
kpaterson
  • 14
  • 0
  • 0
On our wavelength
559 Views
Message 4 of 8
Flag for a moderator

Re: Poor Virgin 1gb -

See my sam knows on a 1GB line

WhatsApp Image 2021-09-29 at 10.17.24.jpeg

 

 

0 Kudos
Reply
Beth_G
  • 4.8K
  • 276
  • 511
Forum Team
Forum Team
549 Views
Message 5 of 8
Flag for a moderator

Re: Poor Virgin 1gb -

Hi kpaterson,

 

Thanks for your post, I'm sorry to see you've been experiencing some issues with your broadband since changing over to a new package.

 

I've been able to look at the back of your services and can see that there is an ongoing outage in your area today. It started at 8am this morning and estimated to be resolved by 3pm today. So the issues and the new hub will just be a coincidence 🙂

 

Do let us know how things are later and apologies for the inconvenience caused in the meantime

 

Kind regards

 

Beth

Beth
0 Kudos
Reply
Gareth_L
  • 10.34K
  • 581
  • 1.15K
Forum Team
Forum Team
491 Views
Message 6 of 8
Flag for a moderator

Re: Poor Virgin 1gb -

Hello kpaterson

Any improvement since your last post 

Gareth_L

0 Kudos
Reply
kpaterson
  • 14
  • 0
  • 0
On our wavelength
413 Views
Message 7 of 8
Flag for a moderator

Re: Poor Virgin 1gb -

Some but its still woeful, constant need to factory reset the hub to achieve even close to 1gb - 

0 Kudos
Reply
jpeg1
  • 6.71K
  • 344
  • 1.23K
Legend
382 Views
Message 8 of 8
Flag for a moderator

Re: Poor Virgin 1gb -

You said your Hub is "hub is part of a larger network."

Can you confirm that the network is disconnected when you are doing the speed tests?  The device doing the speed test should be connected directly to the Hub with nothing else in between or otherwise connected. 

0 Kudos
Reply