Menu
Reply
joshieeee
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
387 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Packet loss

Hi

I'm getting bad packet loss (15% plus) in OX4 1. I've downloaded a monitoring tool to verify it.

I rang VM and they suggested sending out a new router (I've got a SuperHub 3 in modem mode - with Google Wifi mesh). My understanding is that probably won't help.

What should I do?

Thanks

Josh

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.95K
Alessandro Volta
348 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Packet loss

If possible can you set up a Broadband Quality Monitor (BQM) at thinkbroadband.com - this will give you an insight into what is happening with the signal at the other side of the Hub, it will take a few hours to get any kind of trend showing although you should post the link straight away.

Please post a 'Live Link' to your BQM on here.

Instructions for posting BQM Live Link

Under your BQM graph are two links in red.

Click the lower link (Share Live Graph) then click generate.

Copy the text in the Direct Link box, beware, there may be more text than you can see.

On here click the Link icon (2 links chain to the left of the camera icon)

In the URL box paste the link you copied and in the ‘text to display’ box write My BQM then click OK - you can post the link straight away.


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply
joshieeee
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
343 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Packet loss

So I started this one yesterday:

https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/eaabb938d127ce6000b0aa23c49308f42f2c10d7

Thanks for your help! 

0 Kudos
Reply
joshieeee
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
340 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Packet loss

It looks like something might be blocking it. I've made some changes that might help.

0 Kudos
Reply