Menu
Reply
L66GLN
  • 6
  • 0
  • 0
Tuning in
262 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

No broadband package showing on my account after upgrading earlier today

Hi, 

After upgrading my account to the M500 broadband package earlier today, nothing is listed under ‘Broadband’ on the account screen (as if I don’t have broadband at all).

There is no increase in speed as yet, so I’m just checking whether this is all completely normal and part of the ‘up to 48 hours’ process.

Any advice would be greatly appreciated.

Thanks,

Lee

 

 

0 Kudos
Reply
conman33158
  • 1.28K
  • 109
  • 240
Superfast
219 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: No broadband package showing on my account after upgrading earlier today

Just give it some time to show the change over mate 🙂

***********************************************************************************************************************************
Super Hub 4.0 (modem mode) - Gig1 Fibre FTTP - Asus RT-AX82U & Asus RT-AX56U with AiMesh setup
***********************************************************************************************************************************
My Broadband Ping - conman33158
0 Kudos
Reply
John_GS
  • 8.61K
  • 470
  • 756
Forum Team
Forum Team
149 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: No broadband package showing on my account after upgrading earlier today

HI @L66GLN

 

Thanks for posting and apologies for the confusion.

 

Checking this today, everything is sorted, it just went through the next day 🙂

 

Let us know if there's anything else you need help with

 

Kind regards,

John_GS
Forum Team

Need a helpful hand to show you how to make a payment? Check out our guide - "How to pay my Virgin Media bill"

0 Kudos
Reply