Menu
Reply
DeanBoyce
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
309 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

New customer/install & can't get 630Mbs

Hi, we're new to VirginMedia (VM) and have signed up to the Ultimate Oomph Bundle (M600) with 630Mbs broadband after VM fibre being newly installed on our street. 

It worked for the 1st day, and ever since we had intermittent speeds with a max of (120Mbs). We have Hub3. We are not able to watch Virgin TV consistently on our multi rooms without it dropping out or not connecting at all, and this applies to Netflix as well. Additionally internet speeds cause issues with my Son playing games online, and also we're having issues working from home. 

I have been in constant contact with VM, and have had 3 wifi boosters sent out and installed, but they make no difference. We've had engineers out, who have replaced the hub3 for another hub3, checked everything: outside box, inside wires etc and they have said we're not getting anywhere near what we should be. 

I've been waiting for over an hour dialling 150 from the VM phone whilst I'm typing this and cannot get hold of anyone to sort this out. Does anyone have any ideas on how to sort this out?

Thanks  

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 6.08K
  • 511
  • 1.57K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
299 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: New customer/install & can't get 630Mbs

Post the power levels and network log from the Hub please.  Also setup a BQM to record the status of your incoming supply www.thinkbroadband.com

Once done we can comment

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
DeanBoyce
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
253 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: New customer/install & can't get 630Mbs

Sorry, not sure how I do this?

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 6.08K
  • 511
  • 1.57K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
249 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: New customer/install & can't get 630Mbs

All stats are at 192.168.0.1   If you look for the Router Status link on the page you will get all the information needed.  Just copy and paste the information on the Downstream, Upstream and Network log.  Ignore any warning when you post as it will fix itself and post the second time.

Setting up the BQM is explained on the website.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Lee_R
  • 6.22K
  • 288
  • 650
Forum Team
Forum Team
215 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: New customer/install & can't get 630Mbs

Hi DeanBoyce thanks for posting and welcome to our community.

Sorry to hear that you're having issues with speeds and connectivity.  We'd like to help you resolve this.  I am going to send a quick private message.

Regards


Lee_R

 

0 Kudos
Reply