Menu
Reply
parawson
  • 43
  • 1
  • 0
On our wavelength
412 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Massive packet loss

0 Kudos
Reply
jb66
  • 12.88K
  • 975
  • 1.92K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
399 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Massive packet loss

Some feature setting that is blocking the test on your router?

0 Kudos
Reply
parawson
  • 43
  • 1
  • 0
On our wavelength
392 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Massive packet loss

Yeah that is likely, have no idea what though.

0 Kudos
Reply
Andrew-G
  • 10.08K
  • 1.62K
  • 4.54K
Alessandro Volta
384 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Massive packet loss

It could be under some heading like "Block/respond to ICMP or IGMP", although I notice there's some ping responses still going on, which an ICMP block wouldn't allow. 

It looks from the BQM title like you've got your own router, is the hub properly set in modem mode with a magenta LED?  A less good, but still permissible combination is with the hub in (default) router mode but the AC86U configured in access point mode. 

0 Kudos
Reply
parawson
  • 43
  • 1
  • 0
On our wavelength
358 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Massive packet loss

Yeah, hub is in full modem mode and I've enabled the ping in the firewall. 

I admit I'm not that tech savvy but I think I've done everything I should.

 

0 Kudos
Reply
parawson
  • 43
  • 1
  • 0
On our wavelength
355 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator

Re: Massive packet loss

Main reason I got the router is because I've had nothing but problems for the last 2 years running the hub as a router. So earlier this year I got the router and switched, tbh when I ping somewhere from router, say ebay I get 27ms jitter, and when gaming mi ping often spikes 100% in game.

Just frustrating. 

0 Kudos
Reply