Menu
Reply
wigston2
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
422 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

M200 speed very low . Old hub?

I’ve been with Virgin 2 years and paying for M200 . Only getting around 50mbps tried reset via instructions. Still the same,  time to leave maybe?   or do I need an updated hub ? 

0 Kudos
Reply
Anonymous
Not applicable
418 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: M200 speed very low . Old hub?

your hub will work on 200.
Are you testing wired or wireless?
0 Kudos
Reply
wigston2
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
352 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: M200 speed very low . Old hub?

Wireless, about 2 metres from the Hub. on various devices the most i have got via constant checking was 68mps. yesterday was 41mps today is 40 mps.........
0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 22.51K
  • 2.41K
  • 4.03K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
348 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: M200 speed very low . Old hub?

On what devices and which network band?

For example, my Macbook Air and iPhone7 both get 220mbps on my Vivid200 wifi connection (and 220 on ethernet of course). However, on wifi, they only get that when I put them onto the 5GHz network. Sat in the same spot if I then flick them over to the 2.4GHz network, they max out at 70-80mbps (others on here get even lower [<50] on their set ups) - it's just the limitations of the technology!

What do you get on an ethernet connection?

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply