Menu
Reply
Highlighted
  • 26
  • 0
  • 5
On our wavelength
480 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

M200 Fibre Broadband Upgrade Not Working

Hi Guys,

Upgraded from 100 to 200 a few days back, Ive had the confirmation emaisl today saying, Thats it. All done! Enjoy!

I login to the VM portal and it shows the 200 package.

Guess I need to phone support?

  • Ive restarted the modem and left out for 10 minutes just to let the network have its bit of time.
  • Ive tested locally cabled in modem mode.. Same 109mbit /sec as before (10 up) 
  • Im on a gigabit link between the modem and pc.
  • Logging into the modem i see the configuration file shows Max Traffic rate: 117000047

Im guessing its not taking a new config.. (or even been properly upgraded?)

The modem is a HUB3.0  VMDG505

 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 11.36K
  • 888
  • 1.45K
Alessandro Volta
464 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: M200 Fibre Broadband Upgrade Not Working

Just phone in and tell them that your speed upgrade hasn't worked. they should be able to sort it within minutes.

If you get the runaround speak to retentions, they seem to have the power of God over other departments.

***********************************************************************************************************************************

Mike Robinson
Retired Aircraft Engineer & Computer Based Training and Learning Designer for many of the world's Military Arms.


My Broadband Ping - 26_Aug_2020

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 26
  • 0
  • 5
On our wavelength
438 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: M200 Fibre Broadband Upgrade Not Working

Thanks.

I was going to do it in the morning.

Weirdly (I say weirdly.. I suspect a script runs) , At dead on midnight. Boom. Modem reset. 5 mins later.. 210mb/sec working.

 

Saves me phoning them 🙂

Chars.

0 Kudos
Reply