cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hub3 struggling to connect to Internet

Dusty0dusty
Joining in

After 8ish every night my bandwidth keeps dropping so low that I cant stream from my virgin box. I am getting errors saying bandwidth is to low or you are not connected to the Internet.

I have tried everything. Resetting the rooter, plugging things in directly. Checking cables. Running diagnostics, rebooting hub. Nothing has worked.

I have been a customer for 4 days and i am considering going with a different supplier. My hub 3 is showing an orange status light and after researching the Internet apparently this might mean the hub is faulty, as its supposed to be white.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I'm so sorry to hear this @Dusty0dusty

 

Can you post your Hub status and logs? How to do this;
• Please go to http://192.168.0.1 (or http://192.168.100.1 - if in modem mode),
• Don't log in, click on 'router status'
• Copy/paste the data from each of the tabs as text into a 'REPLY' as opposed to 'QUICK REPLY'. Please do not include your MAC address.
 

Also, set up a 'Broadband Quality Monitor'. This will monitor the state of your connection and record any network dropouts etc 


Give it a while to gather data and then click 'Share Live graph' and paste the 'Direct Link' into the forum.

 

Thank you. 
 

See where this Helpful Answer was posted

6 REPLIES 6

Matthew_ML
Forum Team
Forum Team

Hey Dusty0dusty, thank you for reaching out and a warm welcome to the community, I am sorry to hear you are having some issues with your connection.

I understand this is very frustrating , however I have taken a look from our side and I can see you have spoke to the team about this.

Did they manage to get this resolved for you? Thanks 

Matt - Forum Team


New around here?

Hi Matt,

The engineer did come out today and said it was feedback from a second box on the property which he delt with. Unfortunately the problem is still ongoing and the internet is still dropping out.

Thanks,

Sam

Thanks for getting back to us however apologies for the problems still appearing.

From checking our system I can't currently see any readings that would attribute to this, can I ask are the same lights still showing on this router?

Let us know,

Kain

Hi,

Yes tge same orange light is showing on the router. The wifi sign came on during set up. Everything seemed to be working well, but unfortunately the signal keeps dropping out.

 

Thanks,

Sam

I'm so sorry to hear this @Dusty0dusty

 

Can you post your Hub status and logs? How to do this;
• Please go to http://192.168.0.1 (or http://192.168.100.1 - if in modem mode),
• Don't log in, click on 'router status'
• Copy/paste the data from each of the tabs as text into a 'REPLY' as opposed to 'QUICK REPLY'. Please do not include your MAC address.
 

Also, set up a 'Broadband Quality Monitor'. This will monitor the state of your connection and record any network dropouts etc 


Give it a while to gather data and then click 'Share Live graph' and paste the 'Direct Link' into the forum.

 

Thank you. 
 

Sorry I am unsure on how to reply and attach the things you have asked for, the quick reply seems to be my only option.