Menu
Reply
Biker7405
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
899 Views
Message 1 of 11
Flag for a moderator

Dreadful Device Speeds after upgrade

I’ve been told to post results here by customer service from Twitter.

Upgraded to M350 and this is the result. I was M200 and was pretty much getting that on my iPhone and Note 10. Now, barely get to 100. Done numerous reboots, resets, cables out etc. 

Tried the call centre and the girl couldn’t have done less; not the slightest bit interested. Just kept quoting from a script and telling me that is the way it is.

Completely unimpressed. 

F9F4EEBA-ED98-484C-BD04-128395A662B6.jpeg

0 Kudos
Reply
Biker7405
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
838 Views
Message 2 of 11
Flag for a moderator

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Ooh, got up to 102 today 

0 Kudos
Reply
Jonny-M
  • 161
  • 6
  • 45
Superfast
829 Views
Message 3 of 11
Flag for a moderator

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Those first two speed tests are on EE (presumably 5G). The three Virgin Media ones are all consistent, but they are still Wi-Fi speed tests.

You need to test with a device connected to the VM hub with a cable to rule out Wi-Fi issues.

0 Kudos
Reply
Steven_L
  • 10.18K
  • 619
  • 1.06K
Forum Team
Forum Team
769 Views
Message 4 of 11
Flag for a moderator

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Hey @Biker7405,

 

Welcome to the community and thanks for taking the time to post here on the forums.

 

I'm very sorry to hear of the issues that you've been having with your connection and speaking to the team.

 

I can see that you have some issues with your downstream power levels that need a technician visit to resolve the issue.

 

I can book the appointment from here but would need to confirm a few details via a private message, that I will drop over in a moment.

Please look out for the private message and we can get started.


Regards,

Steven_L

0 Kudos
Reply
Biker7405
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
767 Views
Message 5 of 11
Flag for a moderator

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Actually only 4g. We haven’t got 5g yet here. 

I’ve tried the cable connection as well and was getting around about 200, so better but still not up there. 

0 Kudos
Reply
Biker7405
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
764 Views
Message 6 of 11
Flag for a moderator

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Thanks. I’ve been onto retentions and reduced back to M200, but still only getting the 80Mbps.

0 Kudos
Reply
Steven_L
  • 10.18K
  • 619
  • 1.06K
Forum Team
Forum Team
692 Views
Message 7 of 11
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Thanks for confirming your details @Biker7405

 

I have arranged for the appointment and you can find all the information that you need about this on your online account by clicking My Account and Track Your Order.

 

Regards,

Steven_L

0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 3.9K
  • 129
  • 255
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
646 Views
Message 8 of 11
Flag for a moderator

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Hello @Biker7405,

 

Thank you for the update, please can you tell me what you get on your wired connection?

 

Many thanks,

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply
Biker7405
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
637 Views
Message 9 of 11
Flag for a moderator

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Thanks Steven.  All sorted now.

0 Kudos
Reply
Biker7405
  • 6
  • 0
  • 0
Joining in
636 Views
Message 10 of 11
Flag for a moderator

Re: Dreadful Device Speeds after upgrade

Thanks Hayley. All sorted now. 

0 Kudos
Reply