Menu
Reply
Daedalus1
  • 17
  • 0
  • 1
Tuning in
246 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

Broadband very slow

I have the M600 package, but recently it has been running at only around 450mbs. It can slowly crawl up to 500+ but generally is very slow. This is on a PC and a Laptop both of which have seen over 650mbs previously. It has now been like this for several weeks. There was some work done in the area a number of weeks ago and it has been slow since really.

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 6.09K
  • 512
  • 1.57K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
238 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: Broadband very slow

Check with Area faults on 0800 561 0061 or if you have a VM landline 150

Post your power levels, Pre and PostRS errors and Network log.  Just copy and paste, please do not use screenshots.

Also setup a BQM here www.thinkbroadband.com/ping

Once done we can comment, thanks

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Beth_G
  • 4.8K
  • 276
  • 513
Forum Team
Forum Team
184 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: Broadband very slow

Hi Daedalus1,

 

Thank you for your post. I'm sorry to hear you've been having some problems with your connection over the past few weeks.

 

I've been able to locate your account and can see that your hub's uptime is quite high which can cause issues with your connection. I know it seems basic, but can you please reboot your hub, remembering to leave the hub switched off at the wall for at least 30 seconds before turning back on?

 

Let me know how that goes and if you need any more help.

 

Beth

 

 

Beth
0 Kudos
Reply