Menu
Reply
Dannilad
  • 21
  • 0
  • 0
Tuning in
422 Views
Message 31 of 37
Flag for a moderator

Re: Bad upload speed

Okay, thanks both for your help, I massively appreciate it.

0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 34.51K
  • 3.36K
  • 6.56K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
419 Views
Message 32 of 37
Flag for a moderator

Re: Bad upload speed

When the next Tech visits - dont let them leave until you reboot the Hub, let it initialise (5') and look at the upstream data (with them looking over your shoulder) and check all qam's are at 64 and the Up powers are in range! If not then you will need a "Senior Tech/Team" visit to investigate why its struggling

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
Dannilad
  • 21
  • 0
  • 0
Tuning in
417 Views
Message 33 of 37
Flag for a moderator

Re: Bad upload speed

Yeah, perhaps I've done myself a disservice by not checking it first. I'll have to get another Tech round and be more vigilant and insistent with it like you said...

0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 3.9K
  • 129
  • 255
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
409 Views
Message 34 of 37
Flag for a moderator

Re: Bad upload speed

Hello @Dannilad,

 

I will speak to you privately again 🙂

 

Many thanks, 

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


Dannilad
  • 21
  • 0
  • 0
Tuning in
359 Views
Message 35 of 37
Flag for a moderator

Re: Bad upload speed

As an update:

Another engineer came out. Router stats were all good, all qam's were at 64. Power is in the correct range, however now as I'm writing this the speed has once again dropped off the edge of the earth.

Screenshot_20220108-222539_Firefox.jpg

This is a screenshot of the stats right now. My speed should be below also.

Screenshot_20220108-222757_Speedtest.jpg

0 Kudos
Reply
Dannilad
  • 21
  • 0
  • 0
Tuning in
348 Views
Message 36 of 37
Flag for a moderator

Re: Bad upload speed

And just in case, here is the BQM.

https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/9e2267d88a415e3d39a6c3d6aa763c52ad...

Getting kind of ridiculous now 😕

0 Kudos
Reply
Paulina_Z
  • 4.76K
  • 176
  • 373
Forum Team
Forum Team
301 Views
Message 37 of 37
Flag for a moderator

Re: Bad upload speed

Hi @Dannilad,

I'm very sorry to hear that your issue is still ongoing. 

Our colleague has received your Private Message and will respond to you as soon as they can. Apologies for any delays.

They'll be able to assist further.

Thank you.

Paulina_Z
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply