Menu
Reply
Highlighted
  • 6
  • 0
  • 2
Tuning in
107 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Area 31 Cambridge extremely poor service

So for the past few weeks my M100 service has slowly been dragging its heels to the point where it is now becoming completely unusable.  I'm lucky if I'm seeing above 50Mbps download and 0.5Mbps upload and the latency is just through the roof if I need to use a streaming service.  Fortunately I start work early in the morning, so get a couple of "useful" hours but it goes downhill.

I'm using a wired connection and wi-fi is off, so the lag is not wi-fi.  The BQM pretty much confirms the contention is to the external interface on the modem as the network drops to a reasonable level overnight.

https://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/22831be3adc8598fc6afdedcc4d01f927460be8a-29-04-2020.pnghttps://www.thinkbroadband.com/broadband/monitoring/quality/share/22831be3adc8598fc6afdedcc4d01f927460be8a-29-04-2020.png

 

 

 

 

 

 

I've contacted technical support via the online form but as yet have not had a response.  Anyone else seeing this type of traffic or is it just me?

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 81
  • 11
  • 16
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
100 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Area 31 Cambridge extremely poor service

Hi , 

 

PM me your account details and area ref and I’ll be more than happy to have a look into things. 

 


Here to help! I'm a technician helping out whilst working from home. Find out more


0 Kudos
Reply