Menu
Reply
Marksy2000
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
343 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

200 to 350 upgrade not applied?

Am I correct that given the downstream in my hub 3 is showing at 230000061 and upstream as 220000061 that my upgrade has not been applied?

826F3A84-F87A-49F5-9D30-989EBEBA6122.png

0 Kudos
Reply
jhuk
  • 2.99K
  • 52
  • 286
Problem sorter
332 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: 200 to 350 upgrade not applied?

Cant see photo for now (it will appear later) try a reboot of HUB ideally lave it unpowered couple of mins.

0 Kudos
Reply
gary_dexter
  • 30.26K
  • 1.88K
  • 4.02K
Alessandro Volta
324 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: 200 to 350 upgrade not applied?

Correct - that’s a 200Mbps config 


*****
If you think my answer has helped - please provide me with a Kudos rating and mark as Helpful Answer!!
I do not work for Virgin Media - all opinions expressed are of my own and all answers are provided from my own and past experiences.
Office 365, Dynamics CRM and Cloud Computing Jedi
0 Kudos
Reply
Marksy2000
  • 2
  • 0
  • 0
Joining in
320 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: 200 to 350 upgrade not applied?

Thanks I’ve tried that but still the same 😞

0 Kudos
Reply
jhuk
  • 2.99K
  • 52
  • 286
Problem sorter
236 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: 200 to 350 upgrade not applied?

I knew your Config was 200 by numbers you posted above (as i said photo was not showing at that time) but if a reboot did not force the Hub to grab your new Config then you need call them as it may not have bene done yet,

I would not go as far as a Factory Reset of Hub (Pin Hole)_ as that is more to do with forcing a firmware update if it applied in your regions servers but not on your Hub yet, the Config for your Tier is on your account and its grabbed each time the Hub starts up from a reboot.

0 Kudos
Reply