Menu
Reply
little_hippo
  • 3
  • 0
  • 0
Just browsing
452 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

1GB had for 6 months still speed problems

Having the same problems with speed in 1GB package, hub4 but not techy like others here so not sure how to check some things. 
have Virgin booster which could possibly be the issue and also Covr mesh not set up both at same time. 
please help,  can’t face hours on the phone with people telling me to switch off an on repeatedly. 

Tags (1)
0 Kudos
Reply
Anonymous
Not applicable
445 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: 1GB had for 6 months still speed problems

you need to test speeds on a wired connection with a gigabit capable PC
0 Kudos
Reply
jb66
  • 12.27K
  • 911
  • 1.78K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
444 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: 1GB had for 6 months still speed problems

Not really, the OP has a hub4, you can visit the below site to see if it's a Virgin issue or if it's your own setup

https://samknows.com/realspeed/

0 Kudos
Reply
little_hippo
  • 3
  • 0
  • 0
Just browsing
438 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: 1GB had for 6 months still speed problems

Thank you. I tried on my phone iPhone XR and speed to hub was 1060mbps and about 500 to phone 

however laptop was 1060 vs 166

0 Kudos
Reply
little_hippo
  • 3
  • 0
  • 0
Just browsing
437 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: 1GB had for 6 months still speed problems

How do you know if it’s a gb capable pc

0 Kudos
Reply
jb66
  • 12.27K
  • 911
  • 1.78K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
419 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: 1GB had for 6 months still speed problems

This proves your incoming feed is not the bottleneck and your own equipment is