Menu
Reply
Highlighted
  • 18
  • 0
  • 0
Tuning in
143 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

What’s changed!!

No WiFi today. Working fine yesterday 

hub 3 has red/pink solid light. It’s not overheated. Can not connect to WiFi. Have reset the hub, checked all cables and wires.

when I reset it - the power light goes white for 5 seconds and then back to red. 

anyone able to help - been on hold for two hours 

 

Tags (2)
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 4.53K
  • 472
  • 787
Superstar
133 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator

Re: What’s changed!!

Hi first thing to do is go to the top right corner of this page click on check service status, or call 0800 561 0061 which is the service status number, in case there is an outage in your area. Regards Micky
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 18
  • 0
  • 0
Tuning in
129 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: What’s changed!!

yep, checked all that. All fine in our area. 

0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 24
  • 2
  • 1
On our wavelength
119 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: What’s changed!!

A solid red/pink light bar on the front normally indicates the router is in modem mode - i.e. you are using your own router connected to the hub for wifi.

Try following the instructions here to put it back into router mode if you don't want it in modem mode

https://www.virginmedia.com/help/virgin-media-hub-modem-mode#hub3orhub4
0 Kudos
Reply
Highlighted
  • 18
  • 0
  • 0
Tuning in
100 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: What’s changed!!

Thanks. I usually run it in modem mode but I think something else must be wrong. 
I’ve disconnected my 3rd party router but couldn’t reset my hub back to router mode. 
customer service has done this for me now so it’s working again - albeit through the virgin router rather than my 3rd party. 
will resolve at the weekend when it’s less critical for me to be online. 

0 Kudos
Reply