Menu
Reply
AlexCocks
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
286 Views
Message 1 of 4
Flag for a moderator

Wall socket cable not matching existing VM cables

26D4A887-7EC5-4938-BB79-4149B247482F.jpeg

11625000-7AC3-4C66-9780-C65BCF745947.jpeg

Hi

I got my QuickStart box today and setup all the cabling for the Hub and TV box but the coax cable (red end) for the Wall Socket doesn’t match with the existing VM cabling left by the landlords. I’ve added some photos below - I got sent the QuickStart as some of the gear was already here, but I don’t seem to have the right cabling. Can anyone help, or do I need an install visit? They seemed to have used an extension cable from the  box itself which I’m imagining must have been done by a prior Engineer. 

72FFA82F-11E5-4451-98A0-7F4DF3284661.jpeg

0 Kudos
Reply
EightBall
  • 180
  • 25
  • 49
Superfast
273 Views
Message 2 of 4
Flag for a moderator

Re: Wall socket cable not matching existing VM cables

Depending on whether or not the 2 cables that come out of that splitter go to where you want your equipment, you can bypass the quickstart cables and just plug in at the end of them.

The wall socket label looks like it's on the wrong side. Could you post a full picture of your quickstart cable? So we can see the whole thing?

AlexCocks
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
259 Views
Message 3 of 4
Flag for a moderator

Re: Wall socket cable not matching existing VM cables

Hi - thanks for the reply. Of course, here’s the cable. I’m using the splitter to go to the hub and TV box: 

 

EA05D77B-7960-475D-9CF3-A8CE2E7654B5.jpeg

0 Kudos
Reply
AlexCocks
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
240 Views
Message 4 of 4
Flag for a moderator

Re: Wall socket cable not matching existing VM cables

Okay...I possibly may have figured it out eventually but your comment about bypassing the QuickStart made me look again at the cabling. They’d attached an extension of sorts to the end...I removed that and just plugged that straight into the splitter. Hey presto and I think we’re good to go! Cheers. 

0 Kudos
Reply