Menu
Reply
Paulg35
  • 5
  • 0
  • 0
Joining in
75 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

Tv channels

Keep getting a s101 error message and channels won't load. Everything is fine when my tv box is wired to the router but on wifi its not having nothing. I'm trying to use wifi because my router and tv box are about 7 meters apart. Any info will be greatly appreciated on how to solve this.

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.94K
Alessandro Volta
64 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: Tv channels

You may be as well refining your Wi-Fi management, it will certainly help keeping track of your Wi-Fi frequencies.

Best done with a cable connected device.

Instructions for Hub 3

Log in to the Hub.

Advanced Settings > Wireless Signal > click ‘Disable Channel Optimization’ > Click ‘Apply Changes’.

Advanced Settings > Wireless > Security > Add 2 to the 2.4GHz Channel name > Add 5 to the 5 GHz Channel name > Click ‘Apply Changes’

You can leave the passwords the same as they are. 

Log out of the Hub.

You will need to reconnect all you Wi-Fi devices some will want to connect to 5Ghz and some to 2.4GHz and some will connect to either.

When you connect the devices do it at the furthest point from the Hub that the device will be used.

2.4GHz is a stronger signal but slower than 5GHz so if you have problems on 5GHz change to 2.4GHz.


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply