Menu
Reply
Charlotte92
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
343 Views
Message 1 of 6
Flag for a moderator

Self install problem

I had virgin back in 2008. I have just signed up again. I have today received my self install kit. I have gone to attach the cable to the wall and it looks like it's a screw fitting. I can't push the cable onto the fitment! Please help as I have no clue what to do lol.

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 6.09K
  • 512
  • 1.57K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
338 Views
Message 2 of 6
Flag for a moderator

Re: Self install problem

The new push fittings are designed to fit over the old screw fittings. It may need a clean if it's been painted over or suchlike? If you still can't get it on, post a photo of the old fitting so we can comment.  Thanks

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Charlotte92
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
327 Views
Message 3 of 6
Flag for a moderator

Re: Self install problem

How do I add pictures please?

 

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 6.09K
  • 512
  • 1.57K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
319 Views
Message 4 of 6
Flag for a moderator

Re: Self install problem


@Charlotte92 wrote:

How do I add pictures please?

 


Use the "camera" icon at the top of the Reply box, and upload it from your PC/Laptop/Tablet.   Or use a link from one of the many photo hosting sites.

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks

0 Kudos
Reply
Charlotte92
  • 3
  • 0
  • 0
Joining in
308 Views
Message 5 of 6
Flag for a moderator

Re: Self install problem

Thanks. I have sorted the problem.  I just had really give the attachment a good hard push and it connected!!

0 Kudos
Reply
Adduxi
  • 6.09K
  • 512
  • 1.57K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
301 Views
Message 6 of 6
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Self install problem


@Charlotte92 wrote:

Thanks. I have sorted the problem.  I just had really give the attachment a good hard push and it connected!!


Thanks for coming back to let us know and glad you got there in the end   🙂

I'm a Very Insightful Person, I'm here to share knowledge, I don't work for Virgin Media. Learn more

Have I helped? Click Mark as Helpful Answer or use Kudos to say thanks