Menu
Reply
Stephencrawley
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
116 Views
Message 1 of 3
Flag for a moderator

S102

Keep getting s102 error code whilst setting up new box and service 

Tags (1)
0 Kudos
Reply
jbrennand
  • 26.46K
  • 2.7K
  • 4.9K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
101 Views
Message 2 of 3
Flag for a moderator

Re: S102

It may not have been activated? Did you have to call in or text to get it done or was it "pre-activated"?

In any case call the activation line and see if its been done properly, on 0800 953 9500 you will need the serial number off the barcode sticker and also your account number

--------------------
John
--------------------

I do not work for VM. My services: HD TV on VIP (+ Sky Sports & Movies & BT sport), x3 V6 boxes (1 wired 2 WiFi,) SH2 in modem mode with Airport Extreme Router +2 Airport Express's. On VIVID200, Talk Anytime Phone, x2 Mobile SIM only iPhones.
0 Kudos
Reply
Beth_G
  • 4.01K
  • 236
  • 407
Forum Team
Forum Team
73 Views
Message 3 of 3
Flag for a moderator

Re: S102

Hi Stephencrawley,

 

Welcome to the Community Forums and thank you for your first post.

 

I'm sorry to hear you are having some issues with your TV services and receiving an error code.  Have you tried to activate your new box as per the advice given by jbrennand?

 

If so and you're still having problems, can you please try forcing a connection to the Virgin Media service? You can do this by going to Home > Help & Settings > Network and then select 'connect to the Virgin Media Service now'.

 

Let me know how that goes.

 

Beth

0 Kudos
Reply