Menu
Reply
Emthor84
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
299 Views
Message 1 of 5
Flag for a moderator

Red lights on hub since moving house

86A75F75-C559-432F-82B8-022AE740ADA6.jpeg

869E2831-1B15-45D2-8D27-3C3E50524605.jpeg

My hub has been red since moving house last week.

google days overheating but it’s out in the open away from other devices and the tv.

our connection is working but occasionally drops for a second - YouTube will pause for a moment like a cd skipping.

We’ve turned it off overnight, and occasionally through the day 

 

0 Kudos
Reply
lotharmat
  • 3.85K
  • 259
  • 724
Community elder
285 Views
Message 2 of 5
Flag for a moderator
Helpful Answer

Re: Red lights on hub since moving house

If it is in router mode as opposed to modem mode - you need a new hub as it is either overheating or *thinks* it is overheating due to a faulty sensor!

VM will need to book a tech visit to rectify!



------------------------------------------------------------------
Hub 3 - Modem Mode - TP-Link Archer C7

0 Kudos
Reply
Emthor84
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
281 Views
Message 3 of 5
Flag for a moderator

Re: Red lights on hub since moving house

Yeah it’s in router mode 

I ran a diagnostics through the hub 

0B79EE11-FF6F-4025-B4FE-776F76EBC96B.png

0 Kudos
Reply
Paul_DN
  • 8.8K
  • 460
  • 905
Forum Team
Forum Team
227 Views
Message 4 of 5
Flag for a moderator

Re: Red lights on hub since moving house

Hi Emthor84,

 

Thank you for reaching out to us in our community and welcome, sorry to hear you haven't been able to use your services since moving and only had a green light on the Hub, I was able to locate your account with the details we have for you and it does look like everything is active now, if this isn't the case and you are still unable to use your services I will be more than happy to help further?

 

Regards

 

Paul.

0 Kudos
Reply
Paul_DN
  • 8.8K
  • 460
  • 905
Forum Team
Forum Team
219 Views
Message 5 of 5
Flag for a moderator

Re: Red lights on hub since moving house

Hi Emthor84,

 

If you are still facing the same issue and the Router is still showing Red then we will need to send a technician, I have sent a invite into a private chat, if needed please click on the purople envelope to accept?

 

Regards

 

Paul.

0 Kudos
Reply