Menu
Reply
Pinkfob
  • 1
  • 0
  • 0
Joining in
96 Views
Message 1 of 2
Flag for a moderator

QuickStart issues

Hey so I got my QuickStart hub 3 today I hooked it all up followed the instructions but it’s just been stuck with the green Wi-fi light and the flashing green base light even after I got it activated I’ve tried ringing but been hung up on several times and don’t really know what to do? Anyone know how to deal with this 

0 Kudos
Reply
MikeRobbo
  • 15.27K
  • 1.17K
  • 1.94K
Alessandro Volta
71 Views
Message 2 of 2
Flag for a moderator

Re: QuickStart issues

 It sounds like the box hasn't been activated yet.

VM have recently started pre-activating their equipment, and the box should call "home" and be activated within 30 minutes, however sometimes this fails and the advice is to sign into Service status at the top of this page and run a test against the equipment you are installing. By doing this VM will be able to reboot the box or put you in touch with the right team.

You could also try the following, call 0800 953 9500 to activate the box. You will need the box serial number, and your account number and area code.

You could also try contacting New accounts and Set Up for them to complete the setup and activation. That is 150 from a Virgin landline options 1,1,1 and 4 or 0345 4541111 from any other phone, options 1,1,2 and 4.

Best time to call is 08:00


*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
BT Smart Hub 2 with 70Mbs Download,18Mbs Upload, 9.17ms Latency & 0.35ms Jitter.
0 Kudos
Reply