Menu
Reply
BethanyPeacock3
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
532 Views
Message 1 of 10
Flag for a moderator

No wall plug need tecnician

I received my quick start broadband package but I don't have a wall plug. I tried uploading pics but it says upload is too big. I have an ethernet virgin box inside and an external wall plug which has been snipped off. This means I cannot install my Virgin media broadband. I would like a technician  to install one but cannot find the number to call one out. 

0 Kudos
Reply
Tudor
  • 12.85K
  • 999
  • 2.56K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
517 Views
Message 2 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

A picture would really have, try resizing it.


Tudor
There are 10 types of people: those who understand binary and those who don't and F people out of 10 who do not understand hexadecimal c1a2a285948293859940d9a49385a2
0 Kudos
Reply
BethanyPeacock3
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
490 Views
Message 3 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

Screenshot_20211206_221617.jpg

 external wall plug is snipped 

0 Kudos
Reply
BethanyPeacock3
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
489 Views
Message 4 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

Screenshot_20211206_221514_com.google.android.apps.docs_edit_16152007485555.jpg

 

Old , pre existing VM box 

0 Kudos
Reply
BethanyPeacock3
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
488 Views
Message 5 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

Open reach 

Screenshot_20211206_221628.jpg

0 Kudos
Reply
BethanyPeacock3
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
487 Views
Message 6 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

Telewest

Screenshot_20211206_221509_com.google.android.apps.docs_edit_16170259643885.jpg

0 Kudos
Reply
BethanyPeacock3
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
486 Views
Message 7 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

Screenshot_20211206_221504_com.google.android.apps.docs_edit_16182191260550.jpg

 Random ethernet box

0 Kudos
Reply
Tudor
  • 12.85K
  • 999
  • 2.56K
Very Insightful Person
Very Insightful Person
469 Views
Message 8 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

All those boxes with a socket on them are for a telephone, you need a maned install. 

Call Customer Services on 0345 454 1111 or wait a day or two for a VM staff member to get to your post.


Tudor
There are 10 types of people: those who understand binary and those who don't and F people out of 10 who do not understand hexadecimal c1a2a285948293859940d9a49385a2
0 Kudos
Reply
BethanyPeacock3
  • 7
  • 0
  • 0
Joining in
379 Views
Message 9 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

Thank you !

0 Kudos
Reply
Hayley_S
  • 3.9K
  • 129
  • 255
Forum Team (Retired)
Forum Team (Retired)
349 Views
Message 10 of 10
Flag for a moderator

Re: No wall plug need tecnician

Hello @BethanyPeacock3,

Welcome! Thank you for posting.

Did you managed to get this sorted? Please let me know 🙂

Many thanks,

Hayley
Forum Team



New around here? To find out more about the Community check out our Getting Started guide


0 Kudos
Reply